EMMEGI FP SUITE

FP SUITE predstavlja integrisano sofversko rešenje za prodaju, dizajn i proizvodnju stolarije. Funkcionalna područja koja pokriva paket:
– Upravljanje prodajom
– Planiranje i upravljanje prodajom
– Dizajn i proračunavanje
– Upravljanje nabavkama i zalihama
– Kreiranje radnih naloga za radionice
– Upravljanje proizvodnjom
– Upravljanje administracijom

Moduli u okviru FP SUITE paketa (mogu kupiti i odvojeno):

FP PRO – Dizajn i proračunavanje vrata/prozora
Predstavlja glavni program u okviru paketa jer pokriva sve osnovne funkcije. Dolazi u 5 verzija i zadovoljava potrebe komanija svih veličina. Jednostavan je za korišćenje i ima user-friendly grafički interfejs koji prikazuje realne profile, multi-joints, elemente i 3D stilove. Može funkcionisati u mrežnom okruženju gde više radnih stanica razmenjuje fajlove i projekte preko SQL baze podataka.

FP DEALER – Upravljanje prodajom vrata/prozora
Program služi brzoj izreadi procena i kreiranju ponuda koristeći podatke iz definisanog cenovnika. Pomaže proizvođačima stolarije da kreiraju svoje prodajne liste, cenovnike, tehničke tabele, standardne opcije i ponuđene varijante proizvoda. Cenovnici se mogu koristiti interno (za manje firme) a moguće je i mrežno povezivanje pri čemu sva prodajna mesta istovremeno dobijaju nove cene, odnosno načine obračunavanja. Za povezivanje sa centralom, prodajna mesta koriste aplikaciju: CLIENT. Sve primljene porudžbine preko CLIENT ili DEALER programa automatski postaju projekti u FP PRO sistemu i istog momenta su spremni za proizvodnju.

FP GEST – Menadžment paket za proizvođače stolarije
Dodatni upravljački program dopunjuje FP PRO i FP DELAER vođenjem proizvodnih procesa, vremenskim planiranjem potrebnih aktivnosti kako ljudstva tako i opreme kako bi svi projekti bili završeni u okviru postavljenih rokova. U sebi uključuje integrisano i napredno upravljanje nabavkom i administracijom. Trenutna stanja poslova/projekata, plan, proces i radni zahvati su predstavljeni grafički Gantt diagramom i graficima koji se jednostavno konsultuju i tumače.

FP FACADE – Dizajn i proračunavanje mrežastih/žičanih ograda

FP OPTI2D – Optimizacija površina

FP CAM/CAMPLUS – Dizajn operacija na mašini
Kancelarijski program za dizajniranje proizvodnih operacija koje izvode obradni centri. Osnovna verzija paketa je prilagođena radu sa Emmegi obradnim centrima. Program pojednostavljuje primenu mašinskih operacija, nudeći 3D prikaz profila i alata i takođe ima najčešće korišćenje crteže u parametarskom obliku, što omogućava brzu izradu crteža i NC koda. Dodatni modul predstavlja SHAPE program koji omogućava slobodno dizajniranje komada bilo kog oblika. Modul DRIVER-CAD omogućava kooperaciju i import crteža kreiranih sa komercijalnim CAD 3D programima (Autodesk Inventor, SolidWorks…). Dizajnirane mašinske operacije su kompatibilne sa FP PRO sistemom.

FP ASSEMBLY – Podrška u sklapanju proizvoda