SAJAM TEHNIKE 2023

Pozivamo Vas da nas posetite na predstojećem Beogradskom Sajmu Tehnike 2023 koji se održava na Beogradskom Sajmu od 16. do 19. maja (radno vreme sajma: 10h-18h). Kao i ranije, naš štand se nalazi u parteru hale 1 (štand #1127).

Pozicija našeg štanda u hali 1

Eksponati na štandu

Prethodne godine je akcenat bio na ekonomičnom segmentu ponude, dok ove godine izlažemo najnaprednija rešenja u oblasti probijanja lima i savijanja cevi: najnoviju XT generaciju CNC probijačica lima italijanskog brenda EUROMAC i eMOB CNC servo savijačicu cevi portugalskog brenda AMOB. Pored ovih premium mašina, predstavićemo i novu generaciju EUROMAC DIGIBEND horizontalne prese sa unapređenim CNC upravljanjem kao i servo-električnu apkant presu B-Servo turskog proizvođača DENER.

Pored mašina, predstavićemo alate za apkant prese proizvođača PLASMET, kao i MATE alate za CNC probijačice, a u okviru štanda, već tradicionalno, imamo i SALVAGNINI corner – posvećen njihovim P1, P2 i P4 panel benderima, S1 i S4 probijačicama, L3 i L5 fiber laserima, kao i integrisanim proizvodnim linijama.

Sajam Tehnike 2019.

EUROMAC (Italija) XT Flex 12-S 1500/30-3000

Najveći model CNC probijačice u Euromac proizvodnom programu, sa radnom zonom 3000 x 1500 mm i maksimalnom silom 30 t. Turela ima 12 alatnih stanica: 6 veličine D (od čega su 3 rotacione – autoindeks) i 6 veličine B sa funkcijom visinskog povlačenja matrice. Oznaka “S” se odnosi na dvostruki pogon Y ose, koji zajedno sa ojačanim C profilom XT serije, omogućava daleko veću brzinu kretanja lima uz povećanu stabilnost pozicioniranja.

AMOB (Portugal) eMOB 16LR

Potpuno električna deveto osna CNC mašina za 3D savijanje cevi, sa glavom koja može da savija u oba smera (na levo i na desno). eMOB serija poseduje niz naprednih funkcija, od mogućnosti primene više alata odjednom – za komade sa više različitih centralnih radijusa na istoj cevo – do modula za probijanje ili odsecanje cevi. Model koji izlažemo može da savija cevi spoljnog prečnika do 16 mm i debljine zida 2 mm (čelična cev).

EUROMAC (Italija) DIGIBEND CNC 400

Univerzalna horizontalna CNC hidraulična presa za savijanje debelih flahova, cevi i profila – sa naprednom upravljačkom jedinicom sa ekranom osetljivim na dodir. Primenom namenskih alata, mašina se može koristiti i za probijanje i sečenje flahova, kao i za i ispravljanje profila.

DENER (Turska) B-Servo 40 130

CNC servo-električna apkant presa radne širine 1300 mm i sile 40t, u opremi:

  • ESA S 640W 15″ 2D grafička upravljačka jedinica sa ekranom osetljivim na dodir
  • Zadnji naslon sa X i R osama.
  • DSP-AP laserska zaštita radne zone + MCS sigurnosni PLC
  • Brzo otpuštanje gornjeg alata