Usluge

KOPLAS Grupa se ne bavi pružanjem usluga obrade lima, cevi i profila. Kako nas veoma često kontaktiraju kompanije koje traže kooperante iz našeg tehnološkog domena odlučili smo da otvorimo posebnu stranicu našem sajtu sa pregledom preporučenih partnera za različite tehnologije.

Ukoliko vam treba još informacija uvek ste dobrodošli da nas direktno kontaktirate telefonom ili e-mailom.

MARS Group

MARS Group je tehnološki najsveobuhvatnija uslužno orijentisana kompanija u Srbiji – stoga je MARS naša prva preporuka. O tehnološkom nivou i primenjenom sistemu kvaliteta svedoči činjenica da je Evropska Organizacija za Nuklearna Istraživanja (CERN), na našu preporuku – a nakon probnih porudžbina, odabrala upravo ovu kompaniju za svog primarnog dobavljača iz Srbije. Veoma smo ponosni na činjenicu da su različite visoko precizne i tehnološki veoma zahtevne komponente za Veliki hadronski sudarač (Large Hardon Collider – LHC) i druge specijalizovane laboratorije CERN-a, proizvedene u Srbiji, od strane našeg dugogodišnjeg kupca.

Primarna preporuka za tehnologije:

  • CNC sečenje vodenim mlazom
  • CNC probijanje lima
  • obaranje ivice lima bez skidanja zaštitnih slojeva (npr. pocinkovani lim)

Ostale tehnologije: mašinska obrada (centri i strugovi), lakiranje, farbanje i nanošenje specifičnih hemijskih i drugih površinskih zaštita, livenje pod pritiskom, kokilama, peskom, lasersko sečenje, CNC apkant savijanje, CNC brusilice, TIG/MIG/MAG varenje…

Trg Beočinske fabrike cementa 1,21300 Beočin, Srbija

http://www.marsgroup.se

 

STELIT 90

STELIT 90 se primarno bavi konstruisanjem i proizvodnjom opreme od nerđajućeg čelika – pre svega procesne opreme, sistema za otprašivanje, ventilaciju i tretman vode. Pored sopstvenih projekata i proizvoda kompanija nudi uslugu plazma sečenja visokog kvaliteta. HPM High Definition plazma omogućava sečenje sa dvostruko manjim stepenom rasipanja mlaza (manji konus) u odnosu na obične mašine za CNC rezanje plazmom. Na debljim limovima kvalitet reza postaje uporediv sa rezom većine CO2 lasera koji su dostupni na domaćem tržištu usluga – uz 2 do 3 puta nižu cenu po komadu.

Primarna preporuka za tehnologiju:

  • High Definition plazma sečenje lima

Ostale tehnologije: savijanje lima, sečenje makazama, zavarivanje

Veliko Polje br. 40, 11507 Stubline, Obrenovac

http://www.stelit90.rs