PRO VAR (Nova Pazova)

Visok nivo tehnološkog znanja i iskustva u oblasti zavarivanja najšireg spektra materijala. ProVar je mikropreduzeće koje je sposobno da reši naizgled nemoguće probleme u ovoj tehnološkoj oblasti – zbog čega ima ogroman značaj za tehnološko-industrijsku infrastrukturu na koju se oslanjaju mala i srednja preduzeća u različitim oblastima obrade metala i građevine. Njiho prisustvo na tržištu usluga omogućava brži i lakši razvoj novih proizvoda i celih proizvodnih preduzeća u lokalnoj sredini ali i na nacionalnom nivou.

Naziv: PRO VAR Telefon: 022/328-284
Veb: http:// Faks:
Adresa sedišta:
DOSITEJA OBRADOVIĆA 1.
Nova Pazova   22330
Srbija
E-mail adresa:
provar_np@yahoo.com  (Primary)‎
PIB – VAT #: 102816804 MBR – REG #: 56135979

Primarni kontakt:

Ime: Luka Prezime: Mandić
Pozicija: vlasnik Telefon: 022/328-284
Mob. telefon: 063/332 881 E-mail adresa:
provar_np@yahoo.com  (Primary)‎

Pored bazne tehnološke oblasti, ProVar vrši i uslužno sečenje na CO2 laseru, savijanje na CNC apkant presi – odnosno poseduje tehnološku sposobnost za izradu kompletnog proizvoda od lima.
Uz koordinaciju sa lokalnim strateškim partnerima sposobni su da proizvedu veoma kompleksne mašinske i limene sklopove prema vašem projektu.
Smatramo da su veoma važna adresa za kompanije koje su u ranoj fazi razvoja proizvoda, kao tehnološki konsultant i prototyping partner.
Još uvek imaju više posla nego vremena za razvoj sopstvenog internet prisustva – tako da ništa od slika i web prezentacije 🙂